0749 101 917 info@dentatus.ro

Felkészült csapatunk a Dentatus fogászati rendelőben Marosvásárhelyen

Dentatus fogászati rendelő személyzete

A Dentatus fogászati rendelőben dolgozó fogorvosi csapat nemzetközi gyakorlattal rendelkező, képzett szakorvosokból áll.

Rendelőnkben dolgozó fogorvosaink rendszeres szakmai továbbképzéseken és fogászati konferenciákon vesznek részt annak érdekében, hogy Marosvásárhelyen európai színvonalú fogászati szolgáltatást tudjunk Önnek nyújtani.

A Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelő fogorvosai

Dr. Albert Anna Enikő

Dr. Albert Anna Enikő

implantológus, esztétikai specialista

bemutatkozó
Dr. Tőkés Tamás

Dr. Tőkés Tamás

általános fogorvos, szakterülete: parodontológia

bemutatkozó
Dr. Antal Judit

Dr. Antal Judit

orális rehabilitáció

bemutatkozó
Dr. Turos Rita

Dr. Turos Rita

általános fogorvos, szakterülete: endodoncia

bemutatkozó
Dr. Koffol Károly Róbert

Dr. Koffol Károly Róbert

orális rehabilitáció, szakterülete: implantológia, szájsebészet

bemutatkozó

A Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelő asszisztensei

Bőjte Anna-Mária

Bőjte Anna-Mária

fogászati asszisztens

bemutatkozó
Hegedüs Judit

Hegedüs Judit

fogászati asszisztens

bemutatkozó
Moldován Kinga

Moldován Kinga

fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

bemutatkozó
Szász Andrea Ibolya

Szász Andrea Ibolya

fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

bemutatkozó

A Dentatus fogászati rendelőben dolgozó fogorvosi csapat nemzetközi gyakorlattal rendelkező, képzett szakorvoskából áll.

Rendelőkben dolgozó fogorvosaink rendszeres szakmai továbbképzéseken és fogászati konferenciákon vesznek részt annak érdekében, hogy Marosvásárhelyen európai színvonalú fogászati szolgáltatást tudjunk Önnek nyújtani.

A jó fogorvos választás előnyei az Ön számára

Ha Ön fogászati problémájának megoldásával jól képzett szakorvoshoz fordul, annak számtalan előnye van, melyet mind élvezhet marosvásárhelyi rendelőnkben:

  • Ön a kezelés ideje alatt és azt követően is biztonságban érezheti magát, hiszen magasan képzett és gyakorlott fogorvosok gondoskodnak fogászati problémájának ideális megoldásáról
  • Rendelőnk korszerű felszereltségének köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a ma elérhető legkorszerűbb és az emberi szervezetet leginkább kímélő fogászati beavatkozásban lesz része
  • Fogorvosi csapatunk nem csak a kezelés idejére áll készségesen a rendelkezésére, de azt követően is, hiszen rendelőnk már több mint 20 éve szolgálja a marosvásárhelyi pácienseket és ezt teszi  majd a következő 20 évben is
  • Nem csak szakmai munkánk minőségére figyelünk oda, hanem az Ön egyedi elképzelésire és vágyaira is, hogy Ön pontosan olyan megoldást kapjon fogászati problémájára, amivel maximálisan elégedett lesz

Pontos időbeosztás

Rendelőnkben a várakozási idő minimális, számítógépes nyilvántartó rendszerünkben pontosan bevezetjük a nálunk végzett fogászati kezeléseket.

Legjobb megoldások

Munkánkat hivatásnak tekintjük, nagy türelemmel és odafigyeléssel végezzük, azért, hogy Ön egy hosszú távú, egyénre szabott fogorvosi ellátásban részesüljön.

Előrehaladott technológia

Európai színvonalú, kórszerű technológiával és minőségi anyagokkal felszerelt fogorvosi rendelőnk várja Önt. Orvosaink belföldi és külföldi konferenciákon gyarapítják tudásukat.

Érthető kommunikáció

Fogorvosaink érthetően, nyugodtan magyarázzák el kezelésinket és minden ezzel kapcsolatos kérdésére szívesen válaszolnak. A jobb megértés érdekében grafikus iPad animációkat használnak.

Recent Blog Posts

Learn from the top thought leaders in the industry.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ingyenes konzultáció a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

Jöjjön el marosváráshelyi fogászatai rendelőnkben és ismerje meg személyesen fogorvosi csapatunk felkészültségét, türelmét és empátiáját.

Ez a konzultáció teljesen ingyenes az Ön számára és semmilyen kötelezettséggel nem jár, de remek lehetőséget teremt arra, hogy megtalálja az Ön számára ideális fogászati rendelőt és egy szimpatikus, hozzáértő fogorvost.

Az ingyenes konzultációra a 0749 101 917 telefonszámon tud jelentkezni.
Várjuk Ön szeretettel marosvásárhelyi fogászati rendelőnkben.

Hívjon most!