0749 101 917 info@dentatus.ro

Tratamentul cu succes ale gingiei inflamate și tumefiate, în cabinetul de medicină dentară Dentatus din Târgu Mureș

Num 2237 1 - [:ro]gingia Inflamată și Tumefiată[:hu]duzzadt, Gyulladt íny Kezelése[:en]treatment 1- Copy[:]

Uneori simptomele gingiei inflamate și tumefiate sunt neobservate, deoarece nu inspectăm gingia în oglindă, zilnic, ca un medic specialist. Asupra acestei probleme de obicei atrag atenția alte simptome ale gingivitei, cum ar fi sângerarea gingivală și durerea. Gingia inflamată este un simptom important, care nu numai că atrage atenția asupra unei parodontopatii, dar afectează negativ și apariția estetică. De aceea este important, ca și d-voastră să vă ocupați de această problemă.

Constatarea simptoamelor ale gingiei inflamate și tumefiate

Primul și cel mai important pas pentru rezolvarea acestei probleme este, ca să vă analizați gingia. Acest lucru puteți să faceți, dimineața în fața oglinzii. Trebuie să aveți în vedere următoarele:

  • Gingia este sensibilă în timpul periajului
  • Sângerare gingivală
  • Gingie dureroasă la atingere
  • Gingie roșiatică
  • Halitoză (respirație neplăcută)

Dacă recunoașteți pe d-voastră unul sau mai multe din aceste simptome, atunci să apelați la un medic dentist în cel mai scurt timp pentru a suprima inflamația.

De ce apare tumefierea gingiei?

Inflamația gingivală, împreună cu tumefierea gingiei, este cauzată de către bacteriile, care se află în placa și tartrul dentar, depus pe dinți. Cauza poate fi și prezența bacteriilor, care se află la marginea obturațiilor și coroanelor, care nu sunt bine adaptate (nu închid bine), provocând o constantă iritație a gingiei.

Suprimarea inflamației nu înseamnă în același timp și eliminarea cauzei. Pentru a preveni reapariția inflamației, trebuie tratată parodontopatia. În vederea vindecării cu succes, trebuie eliminate toate cauzele care contribuie la acest proces. Pentru acesta trebuie să apelați la un medic specialist parodontolog.

Când să apelați la medic dentist, dacă aveți gingia inflamată?

Cauza gingiei tumefiate poate fi identificată numai de un medic dentist pregătit. De aceea, dacă sângerarea gingivală și tumefacția nu trece în câteva zile, în ciuda periajului corect și regulat, atunci neapărat ar trebui să consultați un medic dentist, pentru a preveni apariția problemelor dentare mai serioase.

În timpul unei consultații medicul identifică cauzele care au dus la această situație, și stabilește planul de tratament, pentru rezolvarea problemei d-voastră. Numai în cazul acesta puteți fi în siguranță.

Cum tratăm gingia inflamată în cabinetul de medicină dentară Dentatus din Târgu Mureș?

Ținând cont de faptul, că gingia inflamată este cauzată de parodontopatie, modul de tratament este similar, ca și la sângerarea gingivală.

  • Tehnica corectă de periaj, care este prezentată de către igienistul dentar, în timpul primului tratament de igienă dentară
  • Tratament profesional de igienă bucală, la care ar trebuie să participați și d-voastră în fiecare 6 luni
  • Îndepărtarea depunerilor de tartru supra și subgingival cu chiuretaj, astfel se elimină sursa de infecție

În rezolvarea acestei probleme, cea mai mare siguranță vă dă, dacă consultați un medic specialist parodontolog cu o experiență de câțiva ani.

În rezolvarea acestei probleme, cea mai mare siguranță vă dă, dacă consultați un medic specialist parodontolog cu o experiență de câțiva ani.

În cabinetul nostru tratăm cu mare atenție situațiile cu parodontopatie.

Pentru evidențierea problemei, puteți să cereți o programare pe nr tel 0749 101 917.

Vă așteptăm cu drag în cabinetul nostru.

Sunaţi acum!

Medicul care efectuează tratamente gingivale

Num 2315 - Nyitó Oldal

Dr. Tordai Lídia Réka

medic specialist parodontologie

prezentare

În cabinetul nostru tratăm cu mare atenție situațiile cu parodontopatie.

Pentru evidențierea problemei, puteți să cereți o programare pe nr tel 0749 101 917

Vă așteptăm cu drag în cabinetul nostru.

Sunaţi acum!