0749 101 917 info@dentatus.ro

Tratament endodontic cu microscop în cabinetul Dentatus din Târgu Mureș

Num 0391 1 - [:ro]tratament Endodontic Cu Microscop[:hu]mikroszkópos Gyökérkezelés[:en]treatment 1[:]

Medicii din cabinetul nostru simt nevoia de a face tot posibilul pentru protejarea dinților dumneavoastră. Acest lucru se poate realiza prin tratamentul radicular.
Aici aflați mai multe informații despre tratamentul radicular De aceea luăm în serios tratamentul radicular și simțim nevoia de a realiza acest tratament la cel mai înalt nivel pentru dumneavoastră. Microscopul, care se află în cabinetul nostru, este indispensabil în acest tratament.

Ce priorități are tratamentul radicular efectuat sub microscop pentru dumneavoastră?

  • Datorită măririi microscopului tratamentul endodontic devine foarte exact, astfel sunt descoperite toate canalele radiculare, chiar și cele invizibile cu ochiul liber.
  • Datorită luminii speciale oferită de microscop, lumina va fi focalizată exact pe câmpul operator, acesta devenind vizibil în timpul tratamentului.
  • Datorită îndepărtării minime a țesutului dentar sănătos, devine mai simplă restaurarea coronară, adică efectuarea obturațiilor, inlay-urilor sau coroanelor.
  • În timpul tratamentului șansa complicațiilor devine minimă.
  • Obturațiile radiculare vechi, incorecte sau cele care produc simptome neplăcute, pot fi îndepărtate cu succes și înlocuite cu cele noi.

Cum se desfășoară tratamentul radicular cu microscop în cabinetul Dentatus din Târgu Mureș?

Tratamentul endodontic cu microscop se desfășoară precum cel convențional, însă există câteva diferențe importante. Procedura în sine se bazează pe exploatarea avantajelor microscopului.
În acest caz microscopul, aparatul cu ultrasunete și instrumentele cu mare precizie sunt folosite de către persoane cu experiență.
Scopul cel mai important al acestor instrumente este depistarea corectă a canalelor radiculare, dezinfecția și curățarea acestora și obturarea corectă cu mare precizie a canalelor.Aici aflați mai multe informații despre tratamentul radicular convențional.

Medicul care efectuează tratament radicular sub microscopul

Num 2299 - Nyitó Oldal

Dr. Turos Rita

medic dentist, specialitatea: endodonţie

prezentare

Aflați opțiunile dumneavoastră și vizitați cabinetul Dentatus din Târgu Mureș

ca să putem salva dinții dumneavoastră de extracție și să ameliorăm sensibilitatea și durerea dumneavoastră. Pentru tratament radicular puteți să ne contactați pe numărul de telefon 0749 101 917.
Vă așteptăm cu drag pentru a vă bucura de instrumentarul nostru modern.

Sunaţi acum!