0749 101 917 info@dentatus.ro

Dr. Kallós Gyöngyike

medic specialist stomatolog, medic specialist în ortodonţie în cabinetul de stomatologie Dentatus din Târgu Mureș

Dr Kall S Gy Ngyike - Ortodonţia

Dr. Kallós Gyöngyike, medic specialist stomatolog, medic specialist în ortodonţie.
Studiile superioare le am absolvit la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş în anul 1994. Între anii 1996-2000 am lucrat într-un cabinet particular din Budapesta, unde în mare parte mi-am dezvoltat cunoştiinţele în parodontologie.
În 2000 am obţinut diploma de medic specialist stomatolog şi în 2006 diploma de medic specialist în ortodonţie la Budapesta. Din anul 2000 până în anul 2009 am practicat medicina stomatologica ca medic specialist ortodont într-un cabinet particular din orașul Veszprém. În acelaşi poziţie de medic specialist ortodont şi medic specialist în stomatologie generală am lucrat între anii 2010-2011 în orașul Mosonmagyarovár.
Specializarea medicală în ortodonţie, aparatele dentare şi dispozitive dentare le am perfecționat în Italia la Facultatea L’Aquila .
Între anii 2012-2015 am lucrat în regiunea Tirol de Sud (Merano şi Schlanders) ca medic specialist stomatolog şi medic specialist ortodont într-un cabinet medical privat. În 2016 mi-am deschis propriul cabinet stomatologic de ortodonție în localitatea Schlanders şi lucrez acolo ca medic specialist stomatolog şi medic specialist ortodont. Pentru dezvoltarea cunoştiinţelor profesionale iau parte la mai multe cursuri de perfecţionare. În afară de cursuri de stomatologie am absolvit acupunctura şi ioga.
Experienţa profesională cumulată in timpul anilor vreau să o folosesc in favoarea pacienţior cabinetului stomatologic Dentatus din Targu Mures.

Personal cabinet de stomatologie Dentatus din Târgu Mureș

Click aici!