0749 101 917 info@dentatus.ro

Dr. Albert Anna Enikő

fogorvos a Dentatus fogászati rendelőben Marosvásárhelyen

 

Num 2343 - Nyitó Oldal

Dr. Albert Anna Enikő – fogszakorvos, az általános fogászat mellett szakterületem az implantológia és az esztétikai fogászat. Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyogyszerészeti Egyetem fogorvosi karán végeztem 1994-ben. Rezidens képzés alatt már tudtam, hogy ezt a szakmát kellő precizitással és empátiával csak magán uton lehet végezni. Ezért 1995-ben megalapítottam a Dentatus fogorvosi rendelőt, mely mára 3 székes rendelővé nőtte ki magát. 2003-ban megszereztem a szakorvosi diplomámat. Az implantólógiai szakképesítésemet a jászvásárhelyi szájsebészeti klinikán végeztem 2013-ban. Az esztétikai fogászat iránti vonzalmam vezetett olyan nemzetközi tanfolyamok elvégzéséhez, mint a smylist mosolytervező tanfolyam és a fogászati fényképezés.

Munkám során igyekszem olyan megoldásokat kínálni pácienseimnek, ami hosszútávon kielégítő eredményt nyújt úgy funkciónálisan mint esztétikailag.

Számomra fontos, hogy pácienseim elégedetten távozzanak és bátran, bizalommal térjenek visssza felülvizsgálatra és a további kezelésekre.

A Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjének személyzetét

megtekintheti itt!