0749 101 917 info@dentatus.ro

Megkönnyítjük

a fogorvosválasztást az ön számára.
Hívja fel rendelőnket a 0749 101 917-es számon

HÍVJON MOST!

Egy biztonságos fogászati beavatkozás

szakértelmet és komoly gyakorlatot kíván. Szakorvosaink pontosan ezt

biztosítják Önnek

Legyen varázslatos

új mosolya akár egy hét alatt. Mosolyszépítés a ma elérhető legmodernebb eljárásokkal

Nyerje vissza rágóképességét

korszerű fogászati implantátumok segítségével: biztonságos és fájdalommentes

Színvonalas fogászati ellátását

értékarányos árakon, látványos végeredménnyel és nagy biztonsággal

Mi ezt kínáljuk Önnek:

Kiszámítható árak
Professzionális, képzett és gyakorlott orvosi csapat
Minőégi fogászati anyagok
Garancia az elvégzett kezelések után
Több ezer elégedett páciens

Download - Nyitó Oldal
4.6
Based on 57 reviews
Nyit Oldal
Nyit Oldal
Download - Nyitó Oldal
4.6
Based on 57 reviews
Nyit Oldal
Nyit Oldal

Dentatus Fogorvosi Rendelő Fogorvosai

Num 2343 - Nyitó Oldal

Dr. Albert Anna Enikő

implantológus, esztétikai specialista

bemutatkozó
Num 2315 - Nyitó Oldal

Dr. Tordai Lídia Réka

parodontológus szakorvos

bemutatkozó
Num 2284 - Nyitó Oldal

Dr. Koffol Károly Róbert

orális rehabilitáció, szakterülete: implantológia, szájsebészet

bemutatkozó
Num 2287 - Nyitó Oldal

Dr. Balogh Botond

dento-alveoláris szájsebész szakorvos

bemutatkozó
Kallos Gyongyike - Nyitó Oldal

Dr. Kallós Gyöngyike

fogszakorvos, fogszabályozó szakorvos

bemutatkozó
Num 2295 - Nyitó Oldal

Dr. Antal Judit

orális rehabilitáció

bemutatkozó
Num 2299 - Nyitó Oldal

Dr. Turos Rita

általános fogorvos, szakterülete: endodoncia

bemutatkozó

Marosvásárhelyi rendelőnkben az Ön fogászati problémájára is megtaláljuk az ideális megoldást. Csak kattintson az Önt érintő probléma fotójára és azonnal megismerheti a részleteket

éve működő rendelő

elégedett páciens

sikeres kezelés

%

sikerességi ráta

Visszajelzések a Dentatus Fogorvosi Rendelő pácienseitől

Esztétikai problémák és lyukas fogak okoztak gondot számomra. Mivel egy mosolygós természetű ember vagyok, nem tudtam igazán mosolyogni, mert nagyon zavart a fogaim elszíneződése. Ismerős ajánlására mentem el a fogászatra, Albert doktornőhöz. Családias, baráti környezet, otthon éreztem magam. Az orvosok és az asszisztensnők szakmai tudása minden elvárásnak megfelelnek. Mindennel jól felszerelt rendelő, a fogfehérítő lámpa és a röntgen gép egy hatalmas pluszt jelent számomra. Csak pozitív tapasztalataim voltak, a kezelések tartóssága, a jó minőségű anyagok használata és a személyzet magas színvonalú szakmai tapasztalata kimagasló eredményeket értek el. 100%-ban megvoltam elégedve a munkájukkal, tökéletes munkát végeztek. Sokat javult az életminőségem, bátran merek mosolyogni, eltűntek a gátlásaim.

Bátran ajánlom mindenkinek a Dentatus fogorvosi rendelőt, Albert doktornő kedvessége és magas színvonalú szakmai tudása nem von kétséget maga után.

Veres Annamária

30 éves, asszisztensnő

Az alsó kivehető fogpótlásomat szörnyű nehezen viseltem. Táplálkozásban és beszédben is nagy problémát jelentett a mozgó fogsorom. Társasági életemet is negatívan befolyásolta. A rendelő visszatérő betegeként a kezelőorvosom ajánlotta Albert doktornőt, aki az implantátumokat behelyezte és a fogsoromat rögzítette. A kezelés során maximális ellátásban részesültem és meglepően egyszerűen történt a sebészeti beavatkozás is. Azóta nyugodtan és biztonságosan étkezem.

Feltétlenül ajánlom minden igényes páciensnek a rendelőt.

Kósa Gizella

81 éves, nyugdíjas

Az oldalsó régi hidak lecserélése valamint egy hiányzó kisörlő fog miatt kialakult gátlásaim megoldására fogorvost kerestem. Rokonaim, akik Albert doktornő régi visszajáró páciensei ajánlották a rendelőt. Mindig problémáim voltak a fogaimmal és emiatt ragyogó természetes fogakra vágytam. A rendelőben való belépéskor egy nyugodt, bizalmat sugalló környezet fogadott. A rendelő tisztasága példátlan. A személyzet kedves és a programálást betartják. A rendelő másik nagy előnye a röntgen vizsgálatok helybeni elvégzése. A rám fordított figyelem, illetve a kezelés állandó elmagyarázása megnyugtató volt számomra.

Nagyon elégedett vagyok, fogpótlásaim észrevehetetlenek és természetes hatásúak.
Köszönöm Albert doktornőnek és Andynak az ellátást, bizalommal ajánlom másoknak is a rendelőt.

Dogar Cosmina

34 éves, közgazdász

7-8 éve elkészített, elszíneződött, harapásban problémát okozó hídjaim lecserélésére kerestem megoldást. Vidám, széles mosolyú ember vagyok, akit nagyon zavart ez az esztétikai probléma. Sokszor a beszéd is nagyon kínos volt, mivel próbáltam a fogaimat elrejteni. Albert doktornő hívta fel a figyelmemet arra is, hogy rágásban nem megfelelő a régi munka. Ezzel magyarázható az, hogy rágásnál többször is levált ragasztásból és nem tudtam kemény ételeket fogyasztani. Ez a periódus az önbizalmam elvesztéséhez vezetett. A rendelőben otthon érzem magma, elmúlt a félelmem, feszültségem és tenyerem izzadása. A röntgenfelvételek helybeni elkészítése idő és pénz spórolás számomra. A várakozási idő minimális és mindenki nagyon kedves. A teljes esztétikai hatás elérése érdekében javasolták a fogaim kifehérítését és a metszőfogaim töméseinek kicserélését. Nagyon elégedett vagyok, nem tudok elég hálás lenni szakmai tudásukért és kedvességükért. Új munkáimat 2 éve használom, azóta széles szájjal, gátlások nélkül mosolygok és újra 18 évesnek érzem magam.

Săcălean Carmen

30 éves, gazdasági szakember

Fiatal korom óta a Dentatus fogorvosi rendelő szolgáltatásait veszem igénybe, pontosabban Albert doktornő szaktudását, szakértelmét. Bármilyen fogászati problémám adódott, mindig teljes körű ellátásban volt részem: fogfehérítés, fogtömés. Az évek során állandó fejlődésen ment keresztül, úgy a rendelő, mint az alkalmazottak. Ezért ajánlottam mindenkinek a rendelőt, úgy a családtagjaimnak, mint a távoli ismerőseimnek. Ezentúl is bármilyen fogorvosi kezelésre szorulok, a rendelő szolgáltatásit veszem igénybe. Köszönöm a türelmüket és kedvességüket.

Kui Melinda

38 éves, óvodapedagógus