0749 101 917 info@dentatus.ro

Fogínyvérzés vagy fogágybetegségek sikeres kezelése a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

A fogínyvérzés vagy fogágybetegségek tipikus tünetei melyekre mindenképpen oda kell figyelnie

A fogínyvérzés vagy fogágybetegség egy veszélyes népbetegség, amely komoly fogászati problémákhoz vezethet, vagy akár fogainak elvesztéséhez is. Fontos tehát, hogy saját magán felismerje azokat a tipikus tüneteket, amelyek arra utalnak, hogy Önnek is fogágybetegsége van.

Ide kattintva részletes információkat kap a fogágy-betegségek vagy fogínyvérzés tipikus tüneteiről

A fogínyvérzés kialakulásának okai és annak sikeres kezelése a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

A fogínyvérzése tipikus tünete annak, hogy Önnek fogágybetegsége van. Ha fogmosás vagy fogápolás közben ínye vérezni kezd, az nem a helytelen fogkefehasználatnak vagy fogápolási technikának köszönhető. Sokkal inkább utal arra, hogy az Ön fogágy betegsége előrehaladott állapotban van.

Tudja meg hogyan alakul ki a fogínyvérzés, hogyan előzheti azt meg és ha már kialakult, akkor hogyan kezeltetheti sikerrel a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

A gyulladt, vérbő, duzzadt íny problémáinak kialakulási okai és annak sikeres kezelése a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

A duzzadt, vörös, vérbő íny egy tipikusan olyan fogágybetegségre utaló jel, amely esetében haladéktalanul fogorvoshoz kell fordulnia. Az íny ilyen típusú elváltozásai arra utalnak, hogy a fogágy-betegség gyulladásos állapotot hozott létre, amely speciális kezelést igényel.

Ismerje meg, hogyan akadályozhatja meg ennek a problémának a kialakulását vagy hogyan kezeltetheti azt sikeresen rendelőnkben

A kellemetlen szájszag kialakulási okai és annak sikeres kezelése a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

A bűzös szájszag vagy lehelet egy roppant kellemetlen tünet, amely több betegségnek is lehet az árulkodó jele. Okozhatják belgyógyászati panaszok, de lehet fogágybetegségekre utaló jel is. Ennek a kérdésnek utána kell járnia.

Kapjon naprakész információt a kellemetlen szájszag kialakulásának okairól és megszüntetésének lehetőségeiről

A visszahúzódó íny kialakulási okai és annak sikeres kezelése a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

A visszahúzódó íny hátterében sok esetben a fogágybetegségeknek köszönhető csontsorvadás áll, mely hosszú távon fogainak elvesztését is okozhatja és megakadályozhatja az implantációs fogpótlások készítésének lehetőséget is.

Találja meg a szakértői megoldást erre a komoly fogászati problémára a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

A mozgó fogak problémájának kialakulási okai és annak sikeres kezelése a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjében

Ha fogai mozognak, akkor az arról árulkodik, hogy a fog tartószerkezete meggyengült, és már nem képes stabilan a helyén tartani a fogát. Ennek oka leggyakrabban a fogágybetegségekben keresendő. Ez a fogászati probléma sürgős kezelést igényel, melynek hiányában a fog végleg kieshet.

Ismerje meg, hogyan kezelhetjük a mozgó fogak problémáját fogászati rendelőben

Ínybetegségeket kezelő orvosaink

Num 2315 - Nyitó Oldal

Dr. Tordai Lídia Réka

parodontológus szakorvos

bemutatkozó

Jöjjön el a Dentatus marosvásárhelyi fogászati rendelőjébe egy ingyenes ínybetegség konzultációra

Hívjon most!